0307 van Barrie naar Huntsville

3 juli 2017 - Huntsville, Canada

Na een ochtend zwempartijtje en douchen weer ontbeten met zelf meegebrachte spullen, De eigenaar weer even gesproken. wat een chaoot. Had wel een paar goed tips over Algonquin park, waar we morgen naar toe willen. ook de reden om naar Huntsvillte gaan

Eerst met op weg naar een TIM op ongeveer een uur afstand via de Highway. was heel druk, op de kruising van 11 en 169. weer verder naar Horsshoe Lake. daar in een kleine kantine van een vliegveldje. Broodje met soep. Toen door naar Huntville.

dat was een geweldige route om te rijden,

20170703_133820 Kijk ook even bij de video's

Het is wel wennen om in Canada te rijden. de voorrangsregels bij kruisingen zijn heel lastig. soms heb je voorrang, en soms diegene die het eerst bij een kruising is, rechtsaf mag je door rood. en zo zijn er nog wel een paar. Gelukkig rijden ze hier wel rechts. Ook zijn er nergens borden met waar welke plaatsnaam ligt, leve de navigatie.

We waren te vroeg om in te checken, dus eerst even rondgekeken in het stadje,

IMG_0442 Veel watersport IMG_0443

en een Chiistmas winkel.IMG_0444 en een soort kruitvat met een IMG_0445 Er was ook een uitzichts punt IMG_0446. kortom, de echte toerist uitgehangen .

Tijdens een lekker diner, weer heel gezond, de was gedaan(laten doen) in een laundry IMG_0452. een hele vriendelijk dame legde uit hoe het werkte, en heeft de was ook in de droger gedaan en opgevouwen. toen we terug kwamen was de was opgevouwen.

terug nar de B&B (dreamcatcher) nog even orienteren op morgen, verslag schrijven en naar bed.

Foto’s