in Poole
8 augustus 2024 - Poole, Verenigd Koninkrijk
rustig an dag. we blijven hier 2 nachten. dus boodschappen gedaan(martin en Ina) Wij uitgeslapen. heerlijk. ontbeten met vers broodjes in ons appartement. op ons gemakje naar de haven en een Jurrasic cruise gedaan. het was best wel slecht weer. wind en regen. maar wel mooi. op volle zee langs de krijtrotsen daar. maar we konden niet naar ons eind doel omdat het te gevaarlijk werd door het weer. dus een extra rondje gedaan in de haven. is heel groot, en soort natuurlijke baai, een van de grootste van de wereld. alles gehoord over de rijken der aarde, John Lennon en miljoenen kostende huizen. toen weer teug naar apartement en daar en Engels ontbijt als lunch gedaan. spelletje gespeeld en een wandeling gemaakt. Martin en Wil hebben schreeuwend en zuchtend de hockey finale heren gekeken terwijl Ina en ik de volgende 4 nachten geboekt heben. en een restaurant gezocht. na de winst vanNL op pad. helaas lieten ze mij de routegeleiding doen dus liepen we prompt de verkeerde kant op. zo jammer.
uteindelijk bij de juiste plek. VOL!!!
Toen naar de buurman, een Thai. heel smaakvol. scherpte viel mee. teug naar apartment. slapen. wat kan vakantie vermoeid zijn.